Vrienden van Magnificat

Wij hopen dat u onze concerten bezoekt en dat u geniet van onze muziek. Daar repeteren we elke week voor. En dat doen we met veel plezier. Wij streven ernaar de kwaliteit van onze muzikale prestatie steeds te verbeteren, met enthousiasme, onder de bekwame en bezielende leiding van onze dirigent Daniël Rouwkema.

Jaarlijks voeren we een tweetal ‘Choral Evensongs’, een gezongen avondgebed, uit in de Grote kerk in Emmen. Daarnaast zingen wij grote en kleinere koorwerken, zoals Christmas Carols , het ‘Magnificat’ van John Rutter, ‘Four Coronation Anthems’ van G.F. Handel, Saint Marks Passion van Charlers Wood en, in november jl., het ‘Requiem’ van Maurice Duruflé.

Om de kwaliteit van ons koor te kunnen behouden vragen wij om uw steun. Naast de contributie die wij als leden zelf betalen hebben we extra financiële middelen nodig om de kwaliteit van koor, dirigent, begeleiding en solisten op het huidige niveau te houden.

Wordt u Vriend van Magnificat ?
Voor een sponsorbijdrage van minimaal € 30,-per jaar krijgt u 25% korting op een kaart voor de concerten van Magnificat.
Bij onze concerten krijgt u een gereserveerde plek en u wordt op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen en de agenda van het koor.


Bedrijfssponsoring

Voor bedrijven bieden wij de volgende sponsor pakketten aan:

Pakket 1
Naamsvermelding op de website, in de nieuwsbrief en in alle programmaboekjes van de, door Magnificat Emmen georganiseerde, concerten.

Kosten € 60,-- per jaar

Pakket 2
Naamsvermelding met logo op de website en in de nieuwsbrief, zwart-wit advertentie in de programmaboekjes van de, door Magnificat Emmen georganiseerde, concerten en 1 vrijkaart per concert met gereserveerde plek.

Kosten € 125,-- per jaar

Pakket 3
Naamsvermelding met logo op de website en in de nieuwsbrief, full-color advertentie in de programmaboekjes van de, door Magnificat Emmen georganiseerde, concerten en 2 vrijkaarten per concert met gereserveerde plek.

Kosten € 175,-- per jaar


U kunt zich aanmelden als ‘Vriend van Magnificat’ door een e-mail te sturen naar:
penningmeester@magnificat-emmen.nl